ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

TOP ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Βαρκελώνη

4 Ημέρες:

Η Βαρκελώνη είναι πόλη της Ισπανίας και πρωτεύουσα της Αυτοδιοικούμενης Περιφέρειας της Καταλωνίας. Σήμερα αποτελεί τη δεύτερη σημαντικότερη πόλη του ισπανικού κράτους όσον αφορά τον πληθυσμό και την οικονομία μετά τη Μαδρίτη. 

Ρώμη - Βατικανό - Φλωρεντία

3 – 27 Δεκ. & 24 – 28 Δεκ. & 26 – 30 Δεκ. & 30 Δεκ.–03 Ιαν. ‘22, 03 – 07 Ιαν. & 05 – 09 Ιαν. 2022

Η Ρώμη είναι η πρωτεύουσα της Ιταλίας και μία ειδική κοινότητα. Είναι επίσης πρωτεύουσα της περιφέρειας του Λατίου. Με 2.874.605 κατοίκους σε 1.287,36 τ. χλμ. είναι η μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πληθυσμό εντός των ορίων της πόλης.

Παρίσι

5 Ημέρες

Το Παρίσι είναι κτισμένο στο κέντρο του λεκανοπεδίου του Παρισιού, κατά μέσο όρο 65 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας. Η πόλη του Παρισιού περιβάλλεται από μεγάλα δάση, τα οποία προσφέρουν ανάσα δροσιάς και ανάπαυσης στους Παριζιάνους. Η έκταση της πόλης φτάνει τα 105,4 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ ολόκληρη η μητροπολιτική περιοχή ξεπερνά τα 14.518 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Βιέννη

7 Ημέρες

Η Βιέννη είναι η πρωτεύουσα της Αυστρίας και ένα από τα ομόσπονδα κρατίδιά της. Με πληθυσμό 1.897.491 κατοίκων, αποτελεί την μεγαλύτερη πόλη καθώς και το πολιτικό, πολιτισμικό και οικονομικό κέντρο της χώρας, και σημαντικό οικονομικό και πολιτικό κέντρο της περιοχής.

ΡΩΜΗ

Ταξίδι 4 ημερών

Ίσως ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε όλες τις γωνιές του Άμστερνταμ είναι να νοικιάσετε ποδήλατο από μία από τις πολλές εταιρείες ενοικίασης που θα βρείτε στην πόλη και online. Άλλωστε το Άμστερνταμ θεωρείται η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα των ποδηλάτων! Το ποδηλατοδρομικό δίκτυο είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης και θα μπορέσετε με ασφάλεια να ανακαλύψετε την πόλη πάνω στο ποδήλατό σας! Μη φοβάστε τα αυτοκίνητα, προσέχετε μόνο τους πεζούς τουρίστες που δεν έχουν συνηθίσει να έχουν στη χώρα τους ποδηλατοδρόμους.

ΠΡΑΓΑ

6 ημέρες

Η Πράγα, είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας. Χτισμένη στον ποταμό Μολδάβα, στην κεντρική Βοημία, έχει 1,309 εκατομμύρια κατοίκους σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία το 2019. Αποκαλείται επίσης «η χρυσή πόλη» και «μητέρα των πόλεων»