ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

TOP ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η “Καλλίκαρπη” Μεσσηνία

2 Ημέρες: 02/06/2022

Η Μεσσηνία είναι νομός της Ελλάδας που υπάρχει στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Γεωγραφικά είναι η  περιοχή στα στα βόρεια από τοντρομό Νέδα και τα Αρκαδικά Όρη  (Λύκαιο, Μαίναλο), στα ανατολικά από το όρος Ταυγετος, σταδια από τα μεσσηνιακό Κόλπο και στα δυτικά από τα Όρη Κυπαρισσίας και στο Ιόνιο Πέλαγος.

Θήβα του Πινδάρου

Ημερήσιο ταξίδι:07/03/2021

Μια εκδρομή με αφορμή το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας -το οποίο συγκαταλέγεται μέσα στα τρία κορυφαία μουσεία της χώρας μαζί µε αυτό της Ακρόπολης και των Δελφών-, που όμως θα μας δώσει και την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα πιο αντιπροσωπευτικά προϊόντα αλλά και παραγωγούς της περιοχής, τις φυσικές καλλονές, τον ιστορικό περίγυρο και τις ρουστίκ κρεατοφαγίες της Ρούμελης.

Κορινθία

Ημερήσια

Ο Νομός Κορινθίας βρίσκεται στην βορειοανατολική Πελοπόννησο. Πρωτεύουσά του είναι η Κόρινθος και έχει πληθυσμό 145.082 κατοίκους, κατά την Απογραφή του 2011. Για πλήρη κατάλογο των πόλεων και οικισμών του νομού

TOP ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Απόδραση στο Βουκουρέστι

3 Ημέρες

Δρόμοι φαρδιοί και μεγάλες πλατείες, εντυπωσιακά κτίρια και ιστορικά μαγαζιά, πιστά αντίγραφα του Παρισιού, πάρκα, μουσεία και εμπορικά κέντρα. Το… «Μικρό Παρίσι», προκαλεί με την κομψή αρχιτεκτονική του αλλά και την εκλεπτυσμένη του ελίτ. Το Βουκουρέστι, πρωτεύουσα και πολιτιστικό, εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο της Ρουμανίας βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, στις όχθες των ποταμών Ντιμπόβιτσα και Κολεντίνα.

Νορβηγικές Άλπεις

Ταξίδι 8 ημερών:13/03

Τα δασωμένα βουνά, σκεπασμένα με το λευκό πέπλο του χιονιού καθρεφτίζονται στα γαλήνια νερά των Φιόρδ.  Ένα σκοτάδι που για έξι μήνες αγκαλιάζει τους κατοίκους ανταμείβοντας την υπομονή τους με τον μαγικό χορό του βόρειου σέλαος. Χάσκις κι αγριόλυκοι στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό με την σιγουριά του κυρίαρχου θηρευτή, την ώρα που τα ελάφια λουφάζουν στα παγωμένα δάση μαγεμένα από την σιωπή που σκεπάζει τον κίνδυνο.

Γύρος Ελβετίας Γκστάαντ

Ταξίδι 5 ημερών:05/05,22/05, 19/06

Η Ελβετία (επίσημη ονομασία: Ελβετική Συνομοσπονδία είναι χώρα της δυτικοκεντρικής Ευρώπης.  Συνορεύει δυτικά με την Γαλλία, νότια με την Ιταλία, βόρεια και βορειοανατολικά με την Γερμανία και ανατολικά με την Αυστρία και το Λίχτενσταϊν. Αποτελεί περίκλειστο Κράτος, καθώς δεν βρέχεται σε κανένα σημείο της από Θάλασσα. Έχει έκταση 41.285 τ.χλμ. και πληθυσμό 8.632.703 κατοίκους σύμφωνα με επίσημη εκτίμηση για τον Ιούνιο του 2020.[1]

Βόρεια Ινδία, Νεπάλ

14 ημέρες 09/04/21, 30/04/21, 21/05/21,18/06/21, 16/07/21, 06/08/21, 27/08/21, 10/09/21

Επιτέλους μία νέα ολοκληρωμένη πρόταση για το πιο δημοφιλές πρόγραμμα της Ινδικής υποηπείρου! Ένα πρόγραμμα που κρύβει μέσα του όλη τη γοητεία της Ινδίας των μαχαραγιάδων με τα παλάτια και τα κάστρα τους, τη μοναδική αρχιτεκτονική και γλυπτική τέχνη της ινδουιστικής παράδοσης και το πανέμορφο και αρχοντικό Νεπάλ. Ένα πρόγραμμα που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας συναρπάσει.

Κούβα

9 ημέρες 01/04/21 έως 30/04/21,Από 01/05/21 έως 31/10/21

Η Κούβα, το στολίδι της Καραϊβικής δεσπόζει στο σύμπλεγμα των Αντιλλών, ανάμεσα στον κόλπο του Μεξικού και τον Ατλαντικό ωκεανό, σε απόσταση αναπνοής από το Μαϊάμι. Το μεγαλύτερο, ομορφότερο και πολυπληθέστερο νησί της Καραϊβικής, με την πλούσια ιστορία, τον ρυθμό, τη μουσική και τους φιλικούς καλοπροαίρετους ανθρώπους, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ένα ταξίδι που συνδυάζει την αναψυχή και το πολιτιστικό ενδιαφέρον.

Μπρυζ - Γάνδη

4 ημέρες

Η Γάνδη είναι μία από τις αρχαιότερες πόλεις του Βελγίου. Είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας της Ανατολικής Φλάνδρας ενώ είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην χώρα μετά τις Βρυξέλλες και την Αμβέρσα και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Φλάνδρα μετά την Αμβέρσα.